Securent-takaus toimii sijoitusasunnon turvana ja kattaa kaikki vuokralaisen vastuulle kuuluvat velvoitteet aina vuokranmaksun laiminlyönnistä asuntoon syntyneisiin vahinkoihin sekä korjaus- ja siivouskustannuksiin.

Rekisteröidy ja aktivoi etusi tästä

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat veloituksetta 500 euron Securent-takauksen yhteen sijoitusasuntoosi. Saat edun käyttöösi helposti rekisteröitymällä Securentin palveluun ja syöttämällä asuntosi tiedot. Samalla voit hankkia jäsenhintaan lisäturvaa niihin asuntoihin, joissa nykyinen vakuus ei mielestäsi ole riittävä.

Securent-takauksen hyödyt vuokranantajalle:

    • Taloudellista turvaa. Securent-takaus voi korvata perinteisen käteisvakuuden kokonaan tai toimia lisäturvana vuokralaisen asettaman vakuuden lisäksi. Se korvaa vuokranantajalle vuokralaisen laiminlyönneistä aiheutuneet vahingot vuokrasopimuksen päättyessä.
    • Vuokranantaja päättää. Kun vuokranantaja päättää takauksen määrän, hän voi mitoittaa turvan juuri oikealle tasolle.
    • Helppoutta vuokralaiselle. Valmiiksi hankittu takaus on etu myös vuokralaiselle. Vuokralaisen ei tarvitse sitoa varojaan koko vuokrasuhteen ajaksi. Vuokraaminen muuttuu helpommaksi, mikä lisää asunnon houkuttelevuutta hyvien vuokralaisten silmissä.
    • Verotehokas ratkaisu. Takauksesta vuokranantajalle aiheutuvat kulut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia.

Lisäetuna Securent tarjoaa Suomen Vuokranantajien jäsenille 20 %:n alennuksen kaikista takauksista ja ryhmäkotivakuutuksesta. Näitä Securentin tuotteita voit hankkia Suomessa sijaitsevaan asuntoon, kun vuokralaisella on suomalainen henkilötunnus, hän on vähintään 18-vuotias, eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Rekisteröidy ja aktivoi etusi tästä

Securent on suomalaisen Vakuutusosakeyhtiö Garantian rekisteröity aputoiminimi. Garantia on vuonna 1993 perustettu Finanssivalvonnan valvonnan alainen takausvakuutuksiin erikoistunut yksityinen vahinkovakuutusyhtiö. Garantian ratkaisut kuluttajille kattavat Takaamo- ja Securent –vuokratakaukset, sekä yhteistyökumppaneiden kautta tarjottavat asuntolainojen takaukset.